OPLOSSING

Prijsplafondknaller !!

Hybridewarmtepomp: de Atlantic Aurea

Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel. Ze vullen elkaar aan. Dat bespaart gas en dus ook energiekosten. Bovendien is een hybride warmtepomp relatief eenvoudig te installeren, want het wordt aangesloten op uw bestaande systeem.

Ideale tussenoplossing

Een hybride warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht. Een groot deel van het jaar krijgt deze warmtepomp uw water warm genoeg (ca. 55 graden). Alleen als het buiten koud is, zeg maar vanaf 4 graden of kouder, moet de cv-ketel bijspringen. Dit is een ideale oplossing als u nog niet helemaal van het gas af kunt of wilt, maar wel CO2-uitstoot en energiekosten wilt besparen


Onze keuze: de Atlantic Aurea

GDG Klimaattechniek werkt met de Atlantic Aurea. Dit is een unieke hybride warmtepomp, want deze heeft geen binnen-unit. Hierdoor hoeft u naast de cv-ketel maar heel weinig ruimte vrij te maken. Wij plaatsen hier alleen een controlbox, die zowel de warmtepomp als de cv-ketel aanstuurt. U bedient de verwarming met de bijgeleverde slimme Anna thermostaat.

Anna regelt het voor u

Bij de Atlantic Aurea leveren wij een slimme wifi thermostaat, de zogeheten Anna. Ze kiest zelf de beste bespaarmodus uit en houdt hierbij rekening met de buitenttemperatuur. U kunt Anna bedienen via een app op uw telefoon of tablet, waar u ook bent, net zo eenvoudig als een traditionele thermostaat. Dit is wooncomfort, energiebesparing én gebruiksgemak!De complete oplossing. Prijs vanaf €5750 Incl Btw  - € 2550  subsidie!

Wij leveren de Atlantic Aureau met Anna en een vuilfilter. Dit beschermt de installatie tegen vuil uit het leidingwerk en voorkomt schade aan de pomp. Op deze fraaie totaaloplossing is bovendien een subsidie verkrijgbaar van 2550 euro. Deze kunt u aanvragen via het RVO met meldcode KA17887.

Alle voordelen op rij:

·       Slechts 5 kW hybride warmtepomp

·       Naast elke HR cv-ketel te plaatsen

·       € 2550,- subsidie

·       Inclusief 2 jaar volledige garantie

·       Inclusief vuilfilter

·       Inclusief slimme Anna thermostaat (smartpfone).

·       Onderhoudsvriendelijk

·       Gegarandeerd vakkundig geplaatst door STEK-erkende GDG-monteurMeer weten?
Bel 06 82799879  of mail ons.

Bent u er ook klaar voor?

Bel 06 82799879 of mail ons Info@gdgklimaattechniek.nl voor een vrijblijvende offerte!