OPLOSSING

Zonneboiler: het Cosmo Solarsysteem

Een zonneboiler kan uw energieverbruik flink verminderen. Het bestaat uit twee delen: een zonnecollector op uw dak en een voorraadvat in huis. Hierin wordt het warme water opgeslagen, klaar voor gebruik in de badkamer en keuken.

Douchen op zonne-energie


De zonnecollector op het dak wordt aangesloten op een buizenstelsel waar een vloeistof in zit. Die vloeistof wordt verwarmd door de opgevangen zonne-energie. De warme vloeistof stroomt via de buizen door het voorraadvat (de zonneboiler), waardoor het kraanwater wordt verwarmd. Nu kunt u afwassen en douchen op zonne-energie. En als er een dag minder zonlicht is, springt uw cv-ketel of warmtepomp bij. Linksom of rechtsom heeft u altijd warm water.

Onze keuze: het solarsysteem van Cosmo

GDG Klimaattechniek werkt met het zonneboilersysteem van Cosmo. Cosmo staat voor hoogwaardige collectoren en zonneboilers met intelligente regeltechniek. Hiermee profiteert u van een milieuvriendelijke verwarmingsbron, een lagere energierekening én een snellere terugverdientijd dankzij de subsidie.


Subsidie op meerdere typen

Cosmo zonnecollectoren en buffervaten staan goed aangeschreven. Daarom staan ze al enige tijd op de RVO-lijst, waar alleen betrouwbare merken op komen. U kunt subsidie aanvragen op meerdere typen Cosmo zonneboilers. Zo zit er op Solarpakket 2/251/150 (jaaropbrengst van 1.696 kWh!) een royale subsidie van 1.153 euro. Voorwaarde is dat u deze door een erkende installateur als GDG Klimaattechniek laat installeren.

Bent u er ook klaar voor?

Bel 06 82799879 of mail ons Info@gdgklimaattechniek.nl voor een vrijblijvende offerte!