OVER ONS

Kleine bedrijven kunnen groots presteren.

Twee deskundige jongens, altijd bereikbaar en lekker in de buurt. Vakmannen die hun klanten bij naam kennen. Moderne technieken, ouderwetse service. Dat is GDG Klimaattechnieck.

Daan Spaansen kunt u kennen als Daan de Loodgieter. Geert de Graaf kwam in 2019 bij hem in dienst. De transitie naar gasvrije woningen maken zij van dichtbij mee, inclusief de vragen die hierdoor ontstaan bij huizenbezitters. Hoe kunnen wij ons huis verduurzamen? Is een warmtepomp beter dan een airco? Hoe zit het dan met zonnepanelen?  

Eerlijkheid duurt het langst


Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Als je maar deskundig en eerlijk bent. Soms willen mensen meer verduurzamen dan rendabel is. Dan zeggen we gewoon: doe maar niet. Het gaat om de juiste balans tussen verduurzaming, comfort en investering. Dat verschilt per persoon en per woning. Daarom komen wij graag persoonlijk bij de mensen thuis voor een advies op maat.

F gassen gecertificeerd

Geert en Daan hebben het BRL 100 bedrijfscertificaat f-gassen. Wij beschikken dus over alle kennis en vaardigheden om te werken met de koudemiddelen in warmtepompen. Het betekent ook dat wij kwalitatief, duurzaam en veilig werken. Daarnaast kunt u als consument alleen gebruikmaken van subsidieregelingen als uw apparatuur is geïnstalleerd door een gecertificeerd bedrijf.

Mensen helpen met de energietransitie

Uiteindelijk hebben wij maar een doel: mensen helpen om slim de energietransitie te maken. Zodat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over de grillen van de energiemarkt. Met duurzaam verwarmen en koelen kunt u bovendien uw woonlasten verlagen. Laat u zich eens informeren. Wij maken het niet moeilijker dan nodig. U krijgt jarenlang zorgeloze kwaliteit.

Bent u er ook klaar voor?

Bel 06 82799879 of mail ons Info@gdgklimaattechniek.nl voor een vrijblijvende offerte!